Logo HSB BRf Kusken
Länk till HSB Södra Norrland

Motorvärmarstyrning - Hjälpsida

El debiteras halvårsvis
Enl. hyreskontraktet för garage och P-plats ingår inte el i hyran. Den debiteras halvårsvis med 2 fakturor/år och mätaravläsning i slutet av juli och december. Kostnadsexempel: Motor- + kupévärmare drar ca 2 kWh/timme och kostar då 2,50 kr/timme.

Vid ev. problem gör först en egenkontroll:
- Kontrollera att säkerhetsbrytaren är på (skall alltid vara påslagen!)
- Fungerar elen i uttaget? Testa t.ex med en sladd-dosa som har on/off-knapp (lyser således när strömmen är tillkopplad)
- Kontrollera att motorvärmarsladden och värmare fungerar

Finns fortfarande problem?
Ring Our Energys växelnummer:
060-743 93 00 (vardagar kl 8-17)

Alt. Skicka ett mejl direkt till info@ourenergy.se och beskriv ditt supportärende och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer de med svar så snabbt de kan.

Fler kontaktvägar hos Our Energy Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lägg till appen i din telefon

Genom att lägga till en genväg till den mobila sidan - "appen" - på telefonens hemskärm så får den en egen appsymbol. Hur du lägger till ett bokmärke fungerar lite olika beroende vilken telefon du har:

På iPhone: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i webbläsaren Safari. Klicka på ikonen i nederkant med en fyrkant innehållande en pil som pekar uppåt och välj Lägg till på hemskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.

På Android: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i en webbläsare. Klicka på enhetens menyknapp och välj Lägg till på startskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.

Sidan uppdaterad 2020-01-14