Logo HSB BRf Kusken
Länk till HSB Södra Norrland

Motorvärmarstyrning - Hjälpsida

El debiteras halvårsvis
Enl. hyreskontraktet för garage och P-plats ingår inte el i hyran. Den debiteras halvårsvis med 2 fakturor/år och mätaravläsning i slutet av juli och december. Kostnadsexempel: Motor- + kupévärmare drar ca 2 kWh/timme och kostar då 2,50 kr/timme.

Nytt nummer för telefonstyrning (november 2021)
Som ett tillägg finns möjligheten att från valfri telefon med ett samtal slå till strömmen för sitt eluttag för drift under upp till 3 timmar. Det går bra att lägga in flera telefonnummer som styr samma stolpe, men undvik att lägga in samma telefoner på flera stolpar. Det leder till att ett samtal startar flera stolpar.

Det nya numret är 072-24 45 186.

Our Energys informationsblad
Handledning för användare.pdf

Vid ev. problem gör först en egenkontroll:
- Kontrollera att säkerhetsbrytaren är på (skall alltid vara påslagen!)
- Fungerar elen i uttaget? Testa t.ex med en sladd-dosa som har on/off-knapp (lyser således när strömmen är tillkopplad)
- Kontrollera att motorvärmarsladden och värmare fungerar

Finns fortfarande problem?
Ring Our Energys växelnummer:
060-743 93 00 (vardagar kl 8-17)

Alt. Skicka ett mejl direkt till info@ourenergy.se och beskriv ditt supportärende och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer de med svar så snabbt de kan.

Fler kontaktvägar hos Our Energy Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lägg till appen* i din telefon

Genom att lägga till en genväg till den mobila webbsidan - "appen" - på telefonens hemskärm så får den en egen appsymbol. Hur du lägger till ett bokmärke fungerar lite olika beroende vilken telefon du har:

På iPhone: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i webbläsaren Safari. Klicka på ikonen i nederkant med en fyrkant innehållande en pil som pekar uppåt och välj Lägg till på hemskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.

På Android: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i en webbläsare. Klicka på enhetens menyknapp och välj Lägg till på startskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.

(*) Det är inte en app som finns att hitta i App Store/Google Play, utan en mobil webbsida.

Sidan uppdaterad 2021-11-16